Wydawnictwo Format-AB
-
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 5. Działalność
Anna Red Sawicka-Muchewicz Karol Red Krajewski -
Obsługa turystyczna. Część 2. Organizacja imprez. Tom 2
Agnieszka Swastek Dorota Sydorko-Raszewska A Swastek D Sydorko-Raszewska -
Towaroznawstwo spożywcze
-
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek Dorota Sydorko-Raszewska -
Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie. Kwalifikacja HGT.06. Realizacja usług w recepcji
Monika Karolczak-Snadna -
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.08
Agnieszka Swastek Dorota Sydorko-Raszewska -
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Części 1-2
Beata Sawicka -
Pracownia hotelarska. Ćwiczenia. KW. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska -
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Część 2
Agnieszka Swastek Dorota Sydorko-Raszewska -
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Część 1
Agnieszka Swastek Dorota Sydorko-Raszewska -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03
Aleksandra Lewandowska -
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06. Realizacja usług w recepcji
Beata Bodusz -
Realizacja usług w recepcji. Część 2
Beata Sawicka -
Realizacja usług w recepcji. Część 1
Beata Sawicka -
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz -
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. część 1. Sporządzanie potraw i napojów
Joanna Ewa Kowalska -
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15 cz.1
Elżbieta Żochowska -
Urządzanie zakładów gastronomicznych... FORMAT-AB
Wojciech Hoszek -
Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Longina Borkowicz -
Pracownia hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Aleksandra Lewandowska -
Technolgia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny -
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 2
Beata Sawicka -
Obsługa turystyczna. Podstawy turystyki. Część 4
Beata Sawicka -
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III
Danuta Górecka Ewa Superczyńska Halina Limanówka Melania Żylińska-Kaczmarek -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13
-
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 1
Beata Sawicka -
Hotelarstwo. Część 6. Marketing usług hotelarskich
Beata Sawicka Monika Świątkowska