0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

Outlet -50%

Wędzenie ryb

29.90 zł

14.95 zł

Wysyłka w czwartek, 03.12.2020. Zobacz czasy dostawy.

Jak wybudować wędzarnię, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? W tej książce znajdziesz odpowiedzi na te i inne pytania dotyczące wędzenia ryb.

Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnych metod wynikających z niejednakowych zakresów temperatur i ich działania. Rozróżnia się więc wędzenie zimne, gorące i wędzenie z równoczesnym pieczeniem.

Autor prezentuje każdą z tych metod, podaje sposoby postępowania z rybą, by jak najdłużej zachowała świeżość. Opisuje też poszczególne gatunki ryb, sposób ich przygotowania do wędzenia i przepisy na pyszne potrawy z ich wykorzystaniem.

Praktyczny poradnik dla wszystkich amatorów wędzonych ryb!

  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Autor: Tadeusz Barowicz
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Rea
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 128
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978837993290033
  • ISBN: 9788379932900
  • EAN: 978837993290033
  • Wymiary: 16.5x23.3x1 cm