0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-23%

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

24.90 zł

19.17 zł

Wysyłka w poniedziałek, 20.09.2021. Zobacz czasy dostawy.

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.

W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, ze przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste! Smacznego!

W książce znajdziesz:    

  • informacje na temat potrzebnych urządzeń i dodatków,   
  • dokładne wskazówki i porady profesjonalisty,
  • wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach.
  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Autor: Bernhard Gahm
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Rea
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2021
  • Ilość stron: 136
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788379935062
  • Język: polski
  • Nr wydania: 2
  • ISBN: 9788379935062
  • EAN: 9788379935062
  • Wymiary: 16.5x23.5cm