0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

W piekarni Pięciu Przemian

34.90 zł

29.67 zł

Produkt niedostępny

Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.

Chleb zawsze był, jest i będzie naszym podstawowym pokarmem, wiele z nas nie może obejść się bez świeżego pieczywa z chrupiąca skórką. Jednak ostatnio, gdy nigdy nie wiadomo, co znajduje się w składzie kupnego pieczywa, coraz popularniejsze staje się samodzielne wypiekanie chleba. Warto poświęcić chwilę na zgłębienie tajemniczych receptur, by cieszyć się świeżym, aromatycznym i zdrowym, samodzielnie przygotowanym pieczywem.

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… te przepisy sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.


Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!


Przeczytaj darmowy fragment książki "W piekarni Pięciu Przemian"




 


  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Autor: Anna Czelej
  • Wydawnictwo Vivante
  • Seria W kuchni Pięciu Przemian
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2015
  • Ilość stron: 192
  • Format: 145 x 205 mm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788365170026
  • Język: polski
  • Podtytuł: Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788365170026
  • EAN: 9788365170026
  • Wymiary: 14.5x20.5x1.5 cm

Nowe w kategorii Kuchnia, diety, przepisy - kuchnia, diety i przepisy