0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-13%

Tradycyjny smak. Ryby. Wędzenie, grillowanie..

35.00 zł

30.45 zł

Wysyłka w piątek, 04.12.2020. Zobacz czasy dostawy.

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.


Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Tytuł: Ryby
  • Autor: Wolfgang Hauer
  • Wydawnictwo Multico
  • Seria Tradycyjny Smak
  • Oprawa: Twarda
  • Format: 15.0x22.0cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 47987800207KS
  • Język: polski
  • Podtytuł: Wędzenie, grillowanie, marynowanie
  • ISBN: 9788370737610
  • EAN: 9788370737610
  • Wymiary: 11x19 cm