0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-15%

Sztuka fermentacji

79.90 zł

67.92 zł

Produkt niedostępny

Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce! Przygotuj się na gorący trend kulinarny, który podbija magazyny kulinarne, programy śniadaniowe, prestiżowe restauracje i rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie. Podsycać atmosferę będzie specjalista w tej dziedzinie, światowy guru fermentacji – Sandor Ellix Katz i polskie wydanie Sztuki fermentacji!

Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso.
Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej.
 

Przeczytaj darmowy fragment książki


  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Autor: Sandor Ellix Katz
  • Wydawnictwo Vivante
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2016
  • Ilość stron: 624
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788365442482
  • Język: polski
  • Podtytuł: Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów
  • Oryginalny tytuł: The art. Of fermentation
  • Tłumacz: Kotarski Bartłomiej
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788365442482
  • EAN: 9788365442482
  • Wymiary: 16.5x23.5 cm

Nowe w kategorii Kuchnia, diety, przepisy - kuchnia, diety i przepisy