0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

Sposoby przyrządzania › Fermentacja

   

  • Sztuka fermentacji
    -35%

    Sztuka fermentacji

    Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce! Przygotuj się na gorący trend kulinarny, który podbija magazyny kulinarne, programy śniadaniowe, prestiżowe restauracje i rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie. Podsycać atmosferę będzie...

    79.91 zł

    51.94 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
  • Dzika fermentacja
    -35%

    Dzika fermentacja

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem,...

    49.90 zł

    32.44 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
  • Fermentacja warzyw
    -35%

    Fermentacja warzyw

    Must have wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki...

    59.90 zł

    38.94 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka w piątek, 16.11.2018
  • Marynowanie i kiszenie. Domowa spiżarka
    -30%

    Marynowanie i kiszenie. Domowa spiżarka

    Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować ? a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz...

    19.99 zł

    13.99 zł
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
  • Kiszonki i fermentacje
    -30%

    Kiszonki i fermentacje

    KISZONKI – notka Blurb na front: Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy! Maciej Nowak, krytyk kulinarny Przeczytaj, zacznij eksperymentować i stań się częścią triumfalnego powrotu fermentacji! Sandor Ellix Katz, autor Sztuki...

    64.90 zł

    45.43 zł
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
  • Domowa spiżarka. Marynowanie i kiszenie
    -30%

    Domowa spiżarka. Marynowanie i kiszenie

    Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować – a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz...

    19.99 zł

    13.99 zł
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
     Do koszyka
    Wysyłka we wtorek, 20.11.2018
  • Kiszonki i fermentacje
    -32%

    Kiszonki i fermentacje

    Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu....

    39.90 zł

    27.13 zł
    Chwilowo niedostępny
    Chwilowo niedostępny