0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-12%

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne

56.60 zł

49.71 zł

Wysyłka w czwartek, 17.06.2021. Zobacz czasy dostawy.

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Tytuł: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Kwalifikacja T.12.3 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
  • Autorzy: Bożena Granecka-Wrzosek, Witold Drogoń
  • MEN: 29/2013
  • Wydawnictwo WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 304
  • Format: 17x24 cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302136320
  • Język: polski
  • Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788302136320