0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

Outlet -30%

Odlotowe łakocie Outlet

18.90 zł

13.23 zł

Wysyłka we wtorek, 20.08.2019. Zobacz czasy dostawy.

W książce znajdują się oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów. Od suflecików z kwiatami lawendy i kremu miętowego z porzeczkami po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto. Wszystko, co trzeba wiedzieć, by poczuć się w kuchni jak prawdziwy mistrz cukiernictwa.

Klasyczne rogaliki
Torcik z ricotty i grysiku
Frutta martorana
Ciasto z ananasami po kubańsku
Smażone ciasteczka kremowe
Schiacciata z winogronami



Odbiorcy:
- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto przeczytać tę książkę?
- zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania ciast, ciastek i deserów
oraz ich najważniejszych składnikach
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich 'rezultat' niezwykle efektowny
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza
w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
  • Wydawnictwo Jedność

  • Seria Słodycze W Roli Głównej

  • Oprawa: Gąbka
  • Ilość stron: 95
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978837660802033
  • Tłumacz: Zofia Pająk
  • ISBN: 9788376608020
  • EAN: 978837660802033
  • Wymiary: 19.5x19.5x1.2 cm
  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję