0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-19%

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

BestsellerNowośćPolecane

136.90 zł

110.89 zł

Wysyłka w poniedziałek, 20.09.2021. Zobacz czasy dostawy.

Odkrywaj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące polaków.

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej

  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Czytając tę książkę, poznasz:

  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • ,,tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej i sekret trwałej motywacji.

Ta książka to jedyna na rynku pozycja zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej! Znajdziesz w niej:
- informacje dotyczące kolejnych etapów wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,

  • 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
  • listę produktów niezbędnych do przeprowadzenia każdego z etapów wychodzenia,
  • przykładowe zestawy menu,
  • sprytne wskazówki, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.

Zdrowie zakręcone w słoikach

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca - nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

W książce znajdziesz:

  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.
  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję