0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

Przedmioty zawodowe, Klasa 4, technikum, Podręczniki

   

  • Podstawy logistyki suplement DIFIN
    -8%

    Podstawy logistyki suplement DIFIN

    Treści zawarte w Suplemencie są uzupełnieniem podręcznika Podstawy logistyki zgodne z nową podstawą programową kształcenia w zawodach z 7 lutego 2012 roku. Nowa podstawa programowa będzie obowiązywać od 1 września 2012 roku.

    15.00 zł

    13.80 zł
    Chwilowo niedostępny
    Chwilowo niedostępny
  • Marketing usług hotelarskich
    -8%

    Marketing usług hotelarskich

    Podręcznik został napisany zgodnie z obowiązującą podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik hotelarstwa.Treści zawarte w podręczniku oraz pytania i ćwiczenia umożliwiające uczniom sprawdzanie stopnia opanowania wiedzy są zgodne ze...

    25.00 zł

    23.00 zł
    Chwilowo niedostępny
    Chwilowo niedostępny
  • Tech. logis. Laboratorium logistyczno-spedycyjne
    -8%

    Tech. logis. Laboratorium logistyczno-spedycyjne

    Założeniem podręcznika Laboratorium logistyczno-spedycyjne jest kształtowanie praktycznych umiejętności, opartych na wiedzy z zakresu transportu i spedycji.W publikacji Autor zamieścił ćwiczenia i zadania ułatwiające nabywanie praktycznych umiejętności niezbędnych w profesjonalnej działalności...

    28.00 zł

    25.76 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020
  • Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
    -8%

    Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik

    Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo-organizacja i technika...

    34.00 zł

    31.28 zł
    Chwilowo niedostępny
    Chwilowo niedostępny
  • Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
    -8%

    Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne

    Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02.Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa...

    34.00 zł

    31.28 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020
  • Silniki pojazdów samochodowych WSiP
    -8%

    Silniki pojazdów samochodowych WSiP

    Podręcznik do nauczania w zawodzie technik pojazdów samochodowych realizujący treści z zakresu 1. części kwalifikacji M. 18 Diagnozowanie podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych - M.18.1.3. charakteryzuje budowę pojazdów samochodowych oraz wyjaśnia zasady działania podzespołów i zespołów tych...

    61.60 zł

    56.58 zł
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020
     Do koszyka
    Wysyłka w czwartek, 16.04.2020