0 Produktów
0 Produktów Twój koszyk

Nie masz produktów w koszyku.

-15%

Dzika fermentacja

49.90 zł

42.42 zł

Produkt niedostępny

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji.

Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

 

Przeczytaj darmowy fragment książki

___

Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. - "The New York Times"

Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. - Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

  1. Napisz pierwszą recenzję

Napisz recenzję

  • Autor: Sandor Ellix Katz
  • Wydawnictwo Vivante
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2017
  • Ilość stron: 328
  • Format: 165 x 240 mm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788365601582
  • Język: polski
  • Podtytuł: Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
  • Oryginalny tytuł: Wild fermentation
  • Tłumacz: Kotarski Bartłomej
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788365601582
  • EAN: 9788365601582
  • Wymiary: 16.5x24 cm

Nowe w kategorii Kuchnia, diety, przepisy - kuchnia, diety i przepisy